Status vedr. corona/Covid19

Kære medlem,

I forbindelse med at regeringen i går annoncerede en række nye tiltag i kampen for at dæmpe udbredelsen af coronavirussen (COVID-19) har det også betydning for KPIs aktiviteter.

Det betyder, at vi i KPI følger regeringens, DIF og DGIs anbefalinger og dermed lukker alle aktiviteter ned de næste 2 uger. Vi holder os løbende opdateret omkring situationen og vil sende yderligere information, hvis der er behov for dette eller når foreningen er i normal drift igen. Vi vil derfor bede jer holde jer opdateret på vores hjemmeside www.kolind-if.dk, hvor vi løbende efter behov vil opdatere informationen omkring dette.

I vil få besked fra de respektive underafdelinger i forhold til afviklingen af sæsonens aktiviteter.

KPI Hovedforening og underafdelinger

Kontaktperson KPI: