KPI badminton
Status vedr. corona/Covid19

(Opdateret den 15. marts 2020)

Børne- og Ungdomstræning

Efter den generelle udmelding fra Hovedforeningen i torsdags, sender vi hermed en lidt mere specifik mail omkring, hvad det betyder for badmintons aktiviteter.
Det betyder, at i forhold til børne- og ungdomstræningen er træning aflyst til og med den 29/3-2020. Dernæst betyder det også, at klubmesterskabet den 22/3-2020 er aflyst. Vi håber på, at kan afholde dette på et senere tidspunkt, hvilket vi sender mere information om på et senere tidspunkt.

Motionister
Efter den generelle udmelding fra Hovedforeningen i torsdags, sender vi hermed en lidt mere specifik mail omkring , hvad det betyder for badmintons aktiviteter.
Der er som skrevet i den generelle udmelding lukket for alle aktiviteter i KPI, hvilket også betyder, at der ikke er mulighed for at spille badminton i Kolind+ frem til den 29/3-2020.

Vi følger udviklingen og sender yderligere information senere, når vi kan sige mere. Vi håber på, at kan lave en løsning, så alle kan få sluttet badminton sæsonen godt af.

Luk menu